ISO 22935-1:2023
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
١٢ أبريل ٢٠٢٣
Milk and milk products — Sensory analysis — Part 1: Recruitment, selection, training and monitoring of assessors
ملفات الوثيقة ISO 22935-1:2023
الإنجليزية
17 صفحات
الإصدار الحالي
121.89 USD
مجال الوثيقة ISO 22935-1:2023
This document gives general guidance for the recruitment, selection, training, and monitoring of assessors for sensory analysis of milk and milk products.
It specifies criteria for the selection, and procedures for the training and monitoring, of selected assessors and expert sensory assessors for milk and milk products. It supplements the information given in ISO 8586 that deals with expert assessors.
الأكثر مبيعاً
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO 22552:2025
مواصفة قياسية دولية
Space systems — Manufacturing readiness review

ISO/IEC TR 16088:2025
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Computer graphics, image processing and environmental representation — Constructs for visual positioning systems in mixed and augmented reality (MAR)


ISO 18618:2025
مواصفة قياسية دولية
Dentistry — Interoperability of CAD/CAM systems

ISO 10286:2025
مواصفة قياسية دولية
Gas cylinders — Vocabulary
